Verwarming

De centrale verwarming zorgt voor een aangenaam woonklimaat en een comfort aan sanitair warm water. Omdat de verwarmingsinstallatie één van de belangrijkste investeringen in de woning is, is het een onmisbare schakel in de comfortvoorzieningen van de woning.

De geschikte verwarmingsinstallatie uitkiezen voor uw woning is, omwille van uitgebreide mogelijkheden, niet eenvoudig. Er wordt rekening gehouden met energiebehoefte, beperken energieverbruik, met gewenst comfort, met gewenst design en dit alles in functie van uw woning.

Naast de verschillende keuzes in warmtebron zijn er ook op vlak van warmteafgifte verschillende mogelijkheden: kiezen we voor vloerverwarming, plaatstalen radiatoren,designradiatoren, convectoren…

We staat klaar met professioneel advies en kunnen de geschikte installatie voor u opstellen.

Of anders gezegd

voor elke euro elektriciteit die in een lucht/water - of een lucht/luchtwarmtepomp wordt gestopt krijgt men 4 euro warmte. Dankzij verwarmen met een warmtepomp bent u dus ook nog maar voor 1/4 afhankelijk van uw energieleverancier!

Bovendien komt een warmtepomp ook in aanmerking voor een aantal subsidies vanwege het lage energieverbruik, de beperkte CO2 productie en de zeer lage K-waarde

Centrale verwarmingsketels

Niets is zo bepalend voor het comfort van een woning als een degelijke verwarming. Centrale verwarming zorgt ervoor dat u het hele jaar door een optimaal woonklimaat hebt en dit op een zuinige manier. U kan op een eenvoudige en nauwkeurige manier de temperatuur afstellen en regelen.

Vloerverwarming

Vloerverwarming biedt het esthetisch en energiezuinig voordeel ten opzichte van centrale verwarming. Het is makkelijk regelbaar en vergt nagenoeg geen onderhoud.

Radiatoren

De afmetingen en vermogens van de radiatoren worden berekend op basis van de te verwarmen ruimte. Er zijn heel wat mogelijkheden betreffende de vorm, kleur en materiaal.

Zonneboilers

Energiezuinigheid staat centraal, ook voor ons als installateurs. Naast de traditionele verwarmingssytemen hebben wij ons ook gespecialiseerd in de alternatieve warmtebronnen, zoals zonneboilers. Zo houden onze klanten hun energiefactuur in toom.

Enkele realisaties